SESAK NAFAS . BATUK . BERKAHAK . HIDUNG SUMBAT

Berita Baik! Madu Habbatusauda’ Khalifah Premium Gred A Berkesan Seawal 15 Minit Untuk..

Paru Paru Makin Sihat & Dilindungi

Nak buat rutin harian lebih cergas lepas ni. Bangun pagi confirm rasa fresh dan semangat je nak bekerja, kemas rumah atau ke mana mana.

Jom tonton video dan lihat bukti. Klik PLAY!

“Alhamdulillah batuk, lelah dan pernafasan saya rasa lebih longgar. Nak bangun pagi dan malam untuk solat lebih mudah. Anak anak bangun pagi pun dah takde bersin bersin akibat resdung ” – Puan Fadzila Abdullah

“Berkat habbatussauda saya boleh sihat. Pagi pagi badan rasa ringan. Letih hilang” – Puan Ipah

Anda mesti dah penat cuba macam macam ubat tapi hanya bersifat penawar sementara bukan untuk penyembuhan secara berterusan kan?

Masalah ini buatkan anda sering rasa..

Sesak Nafas & Sakit Dada?

Batuk & Gatal Tekak?

Gelisah & Sakit Kepala?

Susah Tidur & Asyik Letih?

Kebas Tangan & Kaki?

Banyak Angin & Kembung Perut?

Sesak Nafas & Sakit Dada?

Batuk & Gatal Tekak?

Gelisah & Sakit Kepala?

Susah Tidur?

Kebas Tangan & Kaki?

Banyak Angin & Kembung Perut?

Masalah Di Atas Merupakan Simptom Simptom Bahawa Anda Mempunyai Penyakit Kronik Ini..

ASMA & SEMPUT

Semasa serangan asma, pesakit mungkin mengalami ‘wheezing’ (bunyi bersiul apabila sedang bernafas), kesesakan dada, sesak nafas dan batuk.

RESDUNG

Resdung sering bermula sebagai selesema, dan kemudiannya jangkitan bakteria. Alergik, masalah hidung, dan penyakit tertentu juga boleh menyebabkan resdung kronik. Gejala ini termasuk demam, keletihan, batuk, kahak dan sesak nafas.

GASTRIK & GRED

Pedih ulu hati terjadi apabila asid dalam perut masuk semula ke dalam saluran pemakanan. Anda akan rasa sakit pada bahagian dada atau tekak seakan-akan seperti terbakar dan selalunya terjadi selepas anda makan dalam kuantiti yang banyak.

ANXIETY

Tekanan emosi juga mempengaruhi daya berfikir secara normal. Tekanan luar biasa buatkan seseorang rasa cemas tanpa sebab, susah bernafas, jantung berdegup laju, susah tidur & terlalu banyak fikir dalam satu masa.

ASMA & SEMPUT

Semasa serangan asma, pesakit mungkin mengalami ‘wheezing’ (bunyi bersiul apabila sedang bernafas), kesesakan dada, sesak nafas dan batuk.

RESDUNG

Resdung sering bermula sebagai selesema, dan kemudiannya jangkitan bakteria. Alergik, masalah hidung, dan penyakit tertentu juga boleh menyebabkan resdung kronik. Gejala ini termasuk demam, keletihan, batuk, kahak dan sesak nafas.

GASTRIK & GRED

Pedih ulu hati terjadi apabila asid dalam perut masuk semula ke dalam saluran pemakanan. Anda akan rasa sakit pada bahagian dada atau tekak seakan-akan seperti terbakar dan selalunya terjadi selepas anda makan dalam kuantiti yang banyak.

ANXIETY

Tekanan emosi juga mempengaruhi daya berfikir secara normal. Tekanan luar biasa buatkan seseorang rasa cemas tanpa sebab, susah bernafas, jantung berdegup laju, susah tidur & terlalu banyak fikir dalam satu masa.

Terdapat beberapa kajian yang menunjukkan bahawa pesakit asma atau sebarang penyakit berkaitan pernafasan lebih berisiko dijangkiti kuman.

Lebih membimbangkan, serangan asma atau penyakit pernafasan yang teruk boleh mengakibatkan komplikasi, saluran pernafasan terjejas dan radang paru paru menjadi kritikal!

Sekiranya penyakit penyakit ini tidak diurus dengan baik, ia boleh menjejaskan kualiti hidup dan membawa MAUT!

Cegah gejala ini dari sekarang dengan mengelakkan diri dari faktor yang boleh menyebabkan jangkitan berlaku. Pastikan “IMUN SISTEMcukup kuat untuk mengelakkan sebarang komplikasi jika dijangkiti kuman!

Nak tahu jalan penyelesaian paling 
MUDAH, SELAMAT & BERKESAN?

"Alhamdulillah 4 hari mengadap tempoh suspek contact rapat C19, sebab ada simptom batuk dan selsema. Tapi, lepas makan madu dengan campuran habbatussauda khalifah, hari ke 5 dan 6 batuk dengan selsema clear, swabtest clear. Takde lemah badan. Sekarang tetap teruskan takut gelombang kedua"
Abdul Azim
Johor Bahru
"Mak akak ada gasrik teruk. Tapi lepas amalkan madu habbatusauda khalifah, mak kata perut rasa sedap. Dia buang angin puas. Mak tak nak dah makan ubat yang lain. Terus nak order yang besar"
Puan Nadia
Kuala Lumpur

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah mereka dengan madu habbatussauda’ Khalifah. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individum

Kami Ada Solusi Untuk Masalah Anda!

Apabila masalah anda dibantu, anda akan makin…

Cergas & Bertenaga

Anda pasti lebih ceria dan yakin. Tambahan pula dengan amalan sunnah yang merupakan pemakanan yang terbaik.​

Sihat & Dilindungi

Tak perlu risau & fikir lagi tentang membeli suplemen tambahan lain, dengan solusi ini sahaja cukup untuk penjagaan kesihatan anda sekeluarga.

Imunisasi Badan Kuat

Anda sekeluarga mempunyai ketahanan badan yang kuat dan risiko terdedah kepada wabak penyakit berkurangan.

MEMPERKENALKAN!

MADU HABBATUSSAUDA’ KHALIFAH PREMIUM (GRED A)

Maklumat terperinci, klik link di bawah:
https://aip.scitation.org/doi/abs/10.1063/1.5064338

Kajian yang dilakukan Sohaib Ashraf Et Al, dalam jurnal berjudul;
“Honey and Nigella Sativa Against COVID-19 in Pakistan (HNS-COVID-PK): A multi-center placebo-controlled randomized clinical trial”

membuktikan, kombinasi madu dan habbatussauda’ sangat efektif meningkatkan daya tahan tubuh atau imuniti diri dan mencegah dari sebarang komplikasi pada saluran pernafasan dan paru-paru serta mempercepatkan penyembuhan Covid-19 jika dijangkiti kuman!
Dosage yang mereka gunakan:
Madu: 1mg/kg/day
Habbatussauda: 80mg/kg/day
Maklumat terperinci, klik link dibawah:
https://tinyurl.com/2p8jahk9
KEBERKESANAN khasiat madu dan habbatussauda’ terutama penggunaannya menerusi kaedah rawatan alternatif sememangnya tidak dapat disangkal.
Ini bersesuaian dengan hadith yang telah diriwayatkan oleh Imam Bukhari dari Siti ‘Aisyah RA, Rasulullah SAW bersabda, “Sesungguhnya Habbatussauda’ ini adalah penawar segala penyakit, kecuali kematian”.
Bagi madu yang juga dianggap ubat segala penyakit, Allah SWT telah memuliakan madu dengan menjadikannya minuman untuk penduduk surga, “Dan sungai-sungai dari madu yang disaring. Dan mereka memperoleh di dalamnya segala macam buah-buahan dan ampunan dari Rabb mereka….” (QS. Muhammad:15).
Menyedari khasiat penting dua makanan sunnah Nabi ini, maka lahirlah MADU HABBATUSSAUDA’ KHALIFAH PREMIUM (GRED A) yang diimport khas dari Mesir dan telah terbukti keaslian dan kualiti terbaik dari ujian lab di Riyadh!
0 +
Pelanggan Setia
0 %
Repeat Customer
0 %
Feedback Positif

Madu Habbatussauda' Khalifah ini di import dari Mesir premium Gred A dan didalamnya dipenuhi bijirin habbatussauda' yang harum dan pekat untuk menambahkan lagi kesan optimum dalam badan.

Mudah diamalkan dan rasanya sungguh sedap walau dimakan begitu sahaja. Boleh juga jika nak dicampur bersama kopi, teh, susu, sumac, oat dan air suam biasa.

KENAPA PERLU ADANYA MADU HABBATUSSAUDA’ KHALIFAH?

Betul Ke Berkesan?

Jom tengok feedback mereka yang dah puas hati dengan kesihatan yang semakin baik selepas amalkan Madu Habbatussauda’ Khalifah!

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah mereka dengan madu habbatussauda’ Khalifah. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individum

30 Days Moneyback Guarantee

Kami sangat yakin MADU HABBATUSSAUDA’ KHALIFAH ini mampu menguatkan imun pertahanan badan dan paru paru. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cergas & sihat dengan amalkan supplemen yang kaya bahan ‘natural’ superfood.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 30 hari.

Jika anda order SEKARANG, kami berikan PENJIMATAN TAK MASUK AKAL termasuk 4 Special Freegift & Freepostage!

Bonus-bonus ini diberikan hanya jika order di laman ini SAHAJA.

Free Gift #1 Free Postage

Bernilai RM10

Free Gift #2 Drawstring Bag (Random Colour)
x 1

Bernilai RM10

Free Gift #3 Sudu Kayu
x 1

Bernilai RM10

Free Gift #4 Habbatussauda Oil (8ml)
x 1

Bernilai RM25

Order je dulu sekarang, barang sampai baru bayar pada rider DHL. 100% Tiada Risiko, SELAMAT!

Tindakan Anda Sekarang Pasti Buatkan Anda Kembali Sihat & Ceria Tanpa Derita Gejala "SESAK NAFAS" lagi!

Klik "BELI SEKARANG" untuk dapatkan Madu Habbatussauda' Khalifah!

RM97

RM85

RM195

RM157

RM314

RM269

RM185

RM153

RM306

RM259

SILA PILIH PAKEJ PRODUK

Isi details dan alamat dahulu, kemudian pilihan COD akan muncul.

Tick pakej pilihan anda.

Show Order Summary
RM195
Product Subtotal
Madu Habbatussauda With Olive Oil 400g
  × 1
RM195
Subtotal RM195
Shipping
Total RM195

PILIHAN PAKEJ

PERCUBAAN
Madu Habbatussauda With Olive Oil 150g
Pengambilan 2 Minggu
+
RM85
PALING LARIS!
Madu Habbatussauda With Olive Oil 400g
Pengambilan 1 Bulan
+
RM157
SAYANG FAMILI
Madu Habbatussauda With Olive Oil (400gm x 2)
Kombo Famili
+
RM269
Madu Habbatussauda 400g
Tanpa Olive Oil, Pengambilan 1 Bulan
+
RM153

Customer information

Billing details

Malaysia

Payment

  • Bayar kepada posmen semasa terima barang.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Your order

Product Subtotal
Madu Habbatussauda With Olive Oil 400g
  × 1
RM195
Subtotal RM195
Shipping
Total RM195

PENTING : Untuk memastikan order anda diproses dengan betul, rujuk semula pilihan pakej dan jumlah harga sebelum anda tekan butang TERUSKAN PESANAN. Sila untick yang tidak berkenaan.

Setelah membuat pesanan, tunggu 5 saat untuk dapatkan pengesahan order anda.

Perlukan Bantuan? Anda Juga Boleh Order Melalui Whatsapp 👇

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk dapatkan Madu Habbatussauda’ Khalifah? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Madu Habbatussauda’ Khalifah diperolehi secara terus daripada Mesir. Kami telah 2 tahun mengimport dan mengedarkannya di seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei.

Madu Habbatussauda’ Khalifah sesuai diamalkan seawal usia kanak kanak 2 tahun, orang dewasa, ibu yang menyusu badan, mereka yang bekerja dan sering sibuk serta generasi warga emas yang ingin mendapatkan kecergasan tubuh badan, imuniti badan yang kuat dan mereka yg mengamalkan pemakanan semulajadi dalam kehidupan.

Cara pemakanan yg terbaik adalah digaul dahulu. Ambil satu sudu sebelum sarapan untuk lebih bertenaga sepanjang hari dan jika mengalami masalah insomnia ambil satu sudu sebelum tidur.

Jika, sedang sakit boleh diambil 2-3 kali sehari

Tiada masalah kerana Madu Habbatussauda’ Khalifah 100% Asli dan tiada campuran bahan kimia yang boleh mengganggu pengambilan bersama suplemen lain.

Perbezaan Madu Habbatussauda’ Khalifah dengan madu yang lain ialah ianya dibawakan khas dari Mesir, premium Gred A dan di dalamnya penuh dengan bijirin habbatussauda’ yang  harum dan pekat. Keberkesanannya sepantas 15 minit selepas minum. Tambahan lagi dengan khasiat berganda dari olive oil. 

Tidak berpuas hati selepas amalkan Madu Habbatussauda’ Khalifah? Proses pemulangan wang atau penggantian akan diterima sekiranya produk tersebut dipulangkan semula kepada kami dalam masa 30 hari selepas tarikh penghantaran.

Pilih lah Madu Habbatussauda' Khalifah yang terjamin kualiti dan dipercayai. Kami akan membimbing anda dalam merawat dan mengamalkan pemakanan sunnah yang betul.

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah mereka dengan madu habbatussauda’ Khalifah. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu.

Amal Sunnah © 2021. All Rights Reserved.

Lot 6410, Jalan Nakhoda Dalam, Kg Nakhoda, Batu Caves, Selangor.
Tel: +60162181576

Disclaimer:

“Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site amalsunnah.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners”

“Privacy Policy – Term & Conditions”